Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Μέσα στο Μάρτιο η ρύθμιση «ανάσα» για ΟΛΟΥΣ όσους έχουν πάρει δάνεια

- Επιβεβαίωσε ο ΓΓ Καταναλωτή ότι έρχονται ευνοϊκές ρυθμίσεις για όσους έχουν δάνεια


- Άμεσα οι οριστικές αποφάσεις γιατί «ο χρόνος πιέζει»

- Έχουν γίνει 750.000 ρυθμίσεις σε δάνεια λέει η Ένωση Τραπεζών

Η αρχή έγινε με τα δάνεια των δημοσίων υπαλλήλων, αλλά υπάρχει και συνέχεια. Αυτή τη φορά στο «κουρείο» μπαίνουν όλοι όσοι έχουν πάρει δάνεια, είτε είναι δημόσιοι υπάλληλοι είτε όχι.



Το ότι θα υπάρξει ρύθμιση που θα

Θα "κουρέψουν" και τα δάνεια ιδιωτών και επιχειρήσεων

- «Ισλανδική λύση» προτείνει στην κυβέρνηση αμερικανική εταιρεία


- Η πρόβα έγινε με το “κούρεμα” των στεγαστικών στους δημοσίους υπαλλήλους

- Τι σημαίνει αυτό για τους καταναλωτές

- Αναλυτικά παραδείγματα

Μυστικό σχέδιο «κουρέματος» των δανείων που έχουν χορηγήσει οι τράπεζες στις επιχειρήσεις και στα νοικοκυριά, έχει στα χέρια της η κυβέρνηση και οι εποπτικές Αρχές της χώρας, σε μια προσπάθεια να

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Διεγράφησαν τα χρέη των Ισλανδών!

Οι τράπεζες της Ισλανδίας διέγραψαν δάνεια των νοικοκυριών που αντιστοιχούν στο 13% του ΑΕΠ της χώρας, σε μία εκπληκτική ενέργεια που καταδεικνύει ότι οι χρεοκοπημένες οικονομίες μόνο με την διαγραφή χρεών μπορούν να διασωθούν, ειδικά όταν πρόκειται για χρέη, όπως τόκοι από κεφάλαια, που έχουν πληρωθεί εις διπλούν ή και τριπλούν, όπως στην περίπτωση της Ελλάδας και όχι με το να φορτωθούν νέα δάνεια.
Α, και κάτι άλλο: Στην Ισλανδία οι τράπεζες κρατικοποιήθηκαν αμέσως μετά την χρεοκοπία. Στην Ελλάδα το κράτος «τραπεζοποιήθηκε» με τον διορισμό τραπεζίτη ως πρωθυπουργού και την πληρωμή των χρεών των τραπεζών από το κούρεμα, από τους πολίτες!