Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010

Ποιοι είμαστε

Αγαπητοί αναγνώστες,
είμαστε μια ομάδα φίλων, που εδώ και πολύ καιρό βιώνουμε μια κατάσταση εφιαλτική. Κάποιοι, ομολογουμένως, λανθασμένοι χειρισμοί μας σε θέματα οικονομικά, μας έφεραν σε πολύ δυσχερή θέση σε ότι έχει να κάνει με τις αποπληρωμές των χρεών μας προς τις τράπεζες. Και έχουμε φτάσει στο σημείο να μισούμε τον ήχο του κινητού μας. Και ξέρετε γιατί. Οι εισπρακτικές εταιρίες που συνεργάζονται με τις τράπεζες έχουν γίνει ο εφιάλτης μας. Οι άνθρωποι στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, άλλοτε ευγενικά, άλλοτε ειρωνικά, άλλοτε αυταρχικά, άλλοτε αγενέστατα μας υπενθυμίζουν κάθε στιγμή, ότι πρέπει να πληρώσουμε, αλλιώς...
Ξέρουμε ότι είμαστε πολλοί Έλληνες που βρισκόμαστε στην ίδια θέση. Και θέλουμε μέσα από αυτό το blog να ακουστούν όλες οι απόψεις, όλες οι φωνές απόγνωσης.
Στείλτε μας οτιδήποτε έχει να κάνει με τις σχέσεις σας με τις τράπεζες. Προσωπικές εμπειρίες (καλές ή κακές), τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος, ιδέες, προτάσεις, νομικά παραθυράκια ή χρήσιμα άρθρα νόμων, περιπτώσεις φίλων ή γνωστών σας, συμβουλές και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να βοηθήσει ανθρώπους που για κάποιους λόγους βρέθηκαν υπερχρεωμένοι.
Εμείς θα είμαστε εδώ για να δημοσιεύσουμε τα σχόλιά σας. Όπως είμαστε διατεθιμένοι να δημοσιεύσουμε οποιοδήποτε σχόλιο από οποιαδήποτε τράπεζα ή εισπρακτική εταιρία.
Ελπίζουμε να βγει κάτι καλό από αυτή την προσπάθεια. Αν μη τι άλλο, όταν μοιράζεσαι τον πόνο σου με άλλους, μετριάζεται. Κι αν τελικά καταφέρουμε μόνο αυτό, πάλι θα νοιώθουμε ότι πετύχαμε. Σας περιμένουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: