Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2010

ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΜΙΣΘΟΥ ΑΠΟ ΤΗ EUROBANK

ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΕΝΩ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΜΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ 860€ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΟΝΟ 600€. ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΜΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 260€ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROBANK. ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ


Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ. ΩΣΤΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟ! Υ ΔΙΕΠΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ. ΕΠΕΙΤΑ ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ 5 ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (?????). ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΑΠΟΝΩΝ ΤΟΥΣ. ΚΑΤΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΕΧΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: